BSO weer open

Vanaf maandag 19 april gaan ook de buitenschoolse opvanglocaties weer volledig open. Dat heeft het kabinet dinsdag 13-4 bekend gemaakt. De kinderdagopvang, de gastouderopvang, de basisscholen en het speciaal (basis)onderwijs zijn sinds 8 februari weer volledig open.

Net als bij de kinderdagopvang, de gastouderopvang en het basisonderwijs worden aanvullende maatregelen genomen om mogelijke verspreiding tegen te gaan.

Daarnaast worden houders van BSO locaties dringend geadviseerd om een locatie-specifiek plan op te stellen om het mixen van verschillende groepen kinderen te beperken.

Lees meer

Lieve leidsters van Bij Miek en alle anderen!

Het is een bijzonder jaar geweest. De onzekerheid en plotselinge beslissingen van een lockdown en het regelen van de noodopvang. Het (weer) moeten missen van de kinderen. Het heeft veel doorzettingsvermogen, creativiteit en flexibiliteit van iedereen gevraagd. We zijn ontzettend trots op wat kinderopvang voor elkaar heeft gekregen dit jaar. Nu tijd om even achterover te leunen en te kijken naar deze mooie bedankvideo en door te sturen naar al je collega’s. www.kinderopvangdankzijjou.nl

Protocol Kinderopvang Corona versie 10

Protocol kinderopvang Corana versie 10

Lees meer