Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wat doen wij?
* het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van de kinderen en het vertegenwoordigen van de ouders van Kinderopvang Bij Miek;
* het adviseren van Kinderopvang Bij Miek ten aanzien van kwaliteit;

Mocht u meer inzicht willen krijgen in het precieze takenpakket van de oudercommissie en willen weten waarvoor u ons kunt benaderen, dan kunt u de reglementen raadplegen. Deze vindt u in de hal van beide groepen van Kinderopvang Bij Miek.

Zelf deelnemen?

De zittingstermijn voor de leden van de oudercommissie is maximaal 4 jaar. Een eis van het lidmaatschap is wel dat er een binding is met Kinderopvang Bij Miek, wat er op neerkomt dat minimaal 1 kind van het lid geplaatst moet zijn op Kinderopvang Bij Miek.

Mocht u zelf interesse hebben om deel te nemen aan de oudercommissie, laat dit dan weten op ons e-mailadres of spreek een van ons hierop aan. Wij zullen uw gegevens dan noteren en u informeren als er een plaats vrijkomt in de oudercommissie.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met op. Wij staan u graag te woord.