Over Bij Miek

Bij Miek is een kleinschalige kinderopvang in 2 unieke gebouwen in het buitengebied van Kampen. De Hooiberg en de Kapschuur bieden een huiselijke sfeer.
Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht. Wij onderscheiden ons vooral in de ruimte voor de kinderen, de inrichting van de speelhoeken en het buitenterrein. Het overbrengen van alles wat de natuur te bieden heeft en alle facetten van de seizoenen.
We dragen zorg voor continuïteit door middel van vaste gezichten. Hiermee wordt veiligheid en geborgenheid geboden. Bij Miek werkt met verticale groepen. Dit betekent voor de kleine kinderen dat ze kunnen leren van, en ontdekken met, de kinderen tot 2 jaar. Oudere kinderen kunnen rekening leren houden met kleinere kinderen. Na de baby/dreumesgroep zal het kind naar de peutergroep gaan. De locatie van deze groep is in de Kapschuur. Wanneer een kind 4 jaar wordt en naar school gaat zal de buitenschoolse opvang met de bekende gezichten weer voortgezet worden. Er ontstaan dus een hechte en vertrouwde groepssamenstelling
Als leidraad in de dagelijkse praktijk maken we gebruik van een pedagogisch werkplan. Het pedagogische beleidsplan is in te zien in de kinderopvang en op deze website.

┬ę Bij Miek 2024 - disclaimer - ontwikkeld door tripix.nl