Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oudercommissie@bijmiek.nl

Wat doen wij?

  • Het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van de kinderen en het vertegenwoordigen van de ouders van Kinderopvang Bij Miek;
  • Het adviseren van Kinderopvang Bij Miek ten aanzien van kwaliteit;

Mocht u meer inzicht willen krijgen in het precieze takenpakket van de oudercommissie en willen weten waarvoor u ons kunt benaderen, dan kunt u de reglementen raadplegen. Deze vindt u in de hal van beide groepen van Kinderopvang Bij Miek.

Agenda 2024

Maandag 22 Januari
Maandag 8 April
Maandag 15 Juli
– Bespreken dag van de leidster
– Herzien regelement
Maandag 4 november
– Uurtarief 2025

Zelf deelnemen?

De zittingstermijn voor de leden van de oudercommissie is maximaal 4 jaar. Een eis van het lidmaatschap is wel dat er een binding is met Kinderopvang Bij Miek, wat er op neerkomt dat minimaal 1 kind van het lid geplaatst moet zijn op Kinderopvang Bij Miek.

Mocht u zelf interesse hebben om deel te nemen aan de oudercommissie, laat dit dan weten op ons e-mailadres of spreek een van ons hierop aan. Wij zullen uw gegevens dan noteren en u informeren als er een plaats vrijkomt in de oudercommissie.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met op. Wij staan u graag te woord.

© Bij Miek 2024 - disclaimer - ontwikkeld door tripix.nl